AnnonceLuk annonce
Narkopåvirket kvinde stak af fra færdselsuheld

04-11-2020

Af Jens Nielsen

Politiet blev tirsdag kaldt til Gørlev, hvor en narkopåvirket kvinde var stukket af fra flere færdselsforseelser.

Tirsdag eftermiddag fik politiet anmeldelse om, at en bilist havde bakket ind i en parkeret bil foran Fakta i Gørlev, hvorefter bilisten var stukket af.

Ejeren af den parkede bil var inde at handle, men hans voksne søn sad i bilen, da den pludselig blev påkørt. Sønnen løb ind til faren og fortalte om episoden, og at bilisten ville køre fra stedet.

Bilejeren, en 55-årig mand fra Gørlev kørte efter bilisten, for at få hende til at standse. Den flygtende bilist kørte usikkert, og stødte på et tidspunkt ind i en modkørende, så hendes bil mistede sidespejlet. Den 55-årige ringede til politiet, som satte kursen mod Gørlev.

Her standsede patruljen bilisten, som viste sig at være en 54-årig lokal kvinde, som kørte i narkopåvirket tilstand. Hun havde ingen gyldig førerret, og havde fortsat sin kørsel selvom bilen ikke havde nogen sidespejle på.

Kvinden blev anholdt og sigtet for de mange færdselslovsovertrædelser. Hun fik udtaget en blodprøve, hvorefter hun blev løsladt. Politiet optog rapport om færdselsuheldene, som den 54-årige var ansvarlige for.

Hun kan senere forvente at høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0