AnnonceLuk annonce
Narkokørsel i stjålet bil og uden kørekort

26-03-2019

Af Jens Nielsen

21-årig mand var påvirket af euforiserende stoffer, havde intet kørerkort og var kørende i en stjålet bil, da han mandag aften blev standset af politiet i Kalundborg.

Mandag aften kort før kl. 21, standsede politiet rutinemæssigt en varebil ved rundkørslen Holbækvej / Stejlhøj.

Varebilen blev ført af en 21-årig mand uden fast bopæl i Kalundborg, der aldrig havde erhvervet sig et kørekort. Han var også påvirket af euforiserende stoffer under kørslen, hvorfor han blev sigtet for de to overtrædelser af færdselsloven.

I forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer blev den 21-årige kortvarigt anholdt, hvorunder sigtelserne mod ham blev udvidet til også at omfatte kørsel i varebilen uden tilladelse fra ejeren.

Han vidste nemlig, hvor bilejeren gemte bilnøglen til varebilen, så han havde tidligere på dagen taget varebilen i Gørlev-området.

Bilejeren havde ikke givet den 21-årige uden kørekort lov til at køre bilen, så bilejeren anmeldte bilen stjålet til politiet, som jo så kunne fortælle bilejeren, hvor bilen kunne afhentes.

Den 21-årige vil således høre nærmere fra politiet om, hvordan sagerne forventes afgjort, når blodprøven er blevet analyseret.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0