AnnonceLuk annonce
Narkobilist flygtede fra politiet med søn i bilen

01-03-2021

Af Jens Nielsen

En 38-årig narkopåvirket mand fra Svebølle havde ikke lyst til at snakke med politiet og flygtede da en patrulje ville foretage en rutinemæssig kontrol. Med i bilen var en 12-årig søn

Lørdag eftermiddag ønskede en 38-årig mand fra Svebølle ikke at blive standset af politiet, da han kom kørende i en personbil ad Skovgårdsvej i Svebølle.

Da en patrulje vendte rundt på vejen for at standse ham med henblik på rutinemæssig kontrol, satte føreren hastigheden op og drejede ind ad en sidevej til en adresse på Kalundborgvej. Her fortsatte føreren med høj hastighed gennem en skarp kurve på sidevejen, hvilket bevirkede, at han mistede kontrollen over bilen og kørte delvist op ad en skrænt med noget bevoksning.

Bag rattet i personbilen sad en narkopåvirket, 38-årig mand fra Svebølle, som var uskadt efter uheldet ligesom sin 12-årige søn som passager.

Det viste sig, at den 38-årige ikke havde nogen førerret, som politiet havde inddraget i september 2020, fordi han ikke var mødt op til en kontrollerende køreprøve. Bilen var ejet af barnets moder, som ikke havde givet den 38-årige lov til at køre i den, så sigtelserne kom også til at omfatte uberettiget brug af personbil.

Den 38-årige blev sigtet for de forskellige overtrædelser og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Den 12-årige blev afhentet af sin mor, og politiet udfærdigede en socialrapport til de sociale myndigheder om de oplevelser, som den 12-årige havde været udsat for. Den 38-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0