AnnonceLuk annonce
Narko og spiritus kørsel gik helt galt

15-08-2016

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Lørdag tidlig morgen, Kl. 0530 fik politiet via alarm 112 en anmeldelse om, at to biler var forulykket og havnet på en mark på Sæbyvej ved Høng.

Det viste sig, at to biler ført af to mænd på hhv. 20 og 23 år fra Høng og i samme retning var stødt sammen, så førerne havde mistet herredømmet over bilerne. Den ene bil var væltet om på siden, og den anden var standset på alle fire hjul på marken.

Den 20-årige var inden politiets ankomst forsvundet fra stedet, så politiet anholdt den 23-årige for spiritus-/narkokørsel, da han blev skønnet påvirket af både spiritus og euforiserende stoffer. Den 20-årige blev anholdt senere på en adresse i Høng, idet han på uheldsstedet var blevet afhentet af sin kæreste.

Der var efterfølgende opstået et skænderi mellem dem, således at kærestens mor havde tilkaldt politiet. Den 20-årige, der stadig var påvirket af spiritus og euforiserende stoffer, blev således anholdt kl. ca. 06.00 og sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Begge anholdte fik udtaget blodprøver til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer. Politiet løslod begge efter afhøring og endt sagsbehandling i sagerne. Ingen kom til skade i forbindelse med uheldet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0