AnnonceLuk annonce
Næsten udsolgt til musikarrangement

13-06-2018

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Musik i Havnsø løber af stablen fredag den 27. og 28. juli, og der er allerede næsten udsolgt. Der er dog stadig billetter til fredagens to arrangementer for børnene og de unge samt Stand-Up fredag aften, men lørdagsarrangementet melder om kun få billetter tilbage i DagliBrugsen Havnsø.

Blandt andet Wafande besøger Musik i Havnsø for, at der også er noget til de unge. Ligesom Onkel Reje fra DRs Ramasjang, på sin politisk ukorrekte måde, hygger om de mindre børn. Arrangementet henvender sig ligeledes til de voksne børn - og børnenes forældre. Der er stadig hoppeborg, børnediskotek og alt det andet, der plejer at gøre Musik i Havnsøs fredag til børnenes dag.

Opgraderer

Festpladsen kan nu ikke blive større. Scenen bliver ligeledes større, men der er alligevel gjort plads til 100 ekstra gæster om lørdagen, hvilket har været efterspurgt længe. Men de ekstra billetter er allerede næsten revet væk - der er således kun få lørdagsbilletter tilbage.

Program:

  • Fredag kl. 12: Onkel Reje og Wafande
  • Fredag kl. 19: Stand-Up med Martin Brygmann, Nikolaj Stokholm og Kasper Gross
  • Lørdag kl. 12: Musik i Havnsø med Sømændene, Johnny Madsen, Decco Band, The Powls, Move Out og et lokalt upcoming band 

Hele dagen er der mulighed for at købe mad og drikke i madboderne

Det er foreningen Musik i Havnsø, der står bag festivalen, og et hav af frivillige er klar til at gøre deres bedste for at give alle en uforglemmelig dag. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0