AnnonceLuk annonce
Næsten udsolgt til Musik i Havnsø

01-07-2019

Af Jens Nielsen

Musik i Havnsø 2019 26. og 27. juli er næsten udsolgt! Der er stadig billetter til fredagens to arrangementer for børnene og de unge samt Stand-Up fredag aften, men til lørdagsarrangementet er der kun få billetter tilbage.

Foreningen Musik i Havnsø, den populære musikfestival i vandkanten i Havnsø, er igen i år klar med et stort program for både børn, de unge og de lidt ældre. Og med kun få billetter tilbage bliver arrangementet helt sikkert, igen en succes for den lokale forening.

Det er vildt igen i år at opleve den store interesse! Vi kan slet ikke få armene ned! udtaler formand Kristian Kallenbach og fortsætter: Vores koncept med også at have børneunderholdning om fredagen inden aftenens kæmpe Stand-Up-show, som må siges at være målrettet de voksne, ser også ud til at have fundet fodfæste.

I løbet af weekenden forventes omkring 2.200 mennesker at komme ind på pladsen, og det er ny rekord.

Program:

Fredag kl. 12:

Gurli og Gustav Gris for de mindste

Albert Dyrlund for de lidt større

Fredag kl. 19:

Stand-Up med Christian Fuhlendorff, Thomas Warberg og Mark Le Fêvre

Lørdag kl. 12:

Musik i Havnsø med Danser med Drenge, Birthe Kjær & Feel Good Band, Mike Andersen Elvis-show, Tennis Band, Move Out og Hotter Than July (lokalt upcoming band).

Fredag er også for forældrene

I teltet og på pladsen er der boder drevet af forskellige foreninger. De voksne kan hygge sig med en kop kaffe eller en fadøl, mens ungerne leger og bliver underholdt. Der sælges popcorn, sodavand og slushice, ligesom madboderne med deres store udvalg har åbent.

Baggrund

Foreningen Musik i Havnsø står bag festivalen, og et hav af frivillige står klar til at gøre deres yderste for at give alle en uforglemmelig dag. Foreningen uddeler en del af overskuddet til lokale foreninger, der til gengæld leverer arbejdskraft til en del af de praktiske opgaver – men kernen i arrangementet består stadig af frivillig arbejdskraft, og det vil man ikke lave om på. Dog vil foreningen gerne bruge arrangementet til at støtte ungdomsarbejdet i de lokale foreninger.

”Igen i år samarbejder vi med flere lokale firmaer med større og mindre sponsorater for at få det hele til at køre på skinner! Sammen med hovedsponsorerne har det gjort muligt for os at fortsætte det succesfulde arrangement igen med stort mastetelt. Foreningen Musik i Havnsø har et stort frivilligt korps i gang på dagen. Hvad I ikke kan se er, at mange af dem også har knoklet i månederne op til denne dag, og det hele havde ikke kunnet lade sig gøre uden dette trofaste hjælperkorps. Ingen nævnt - ingen glemt,” siger Kristian Kallenbach.

Hele dagen er der mulighed for at købe mad og drikke i de lækre madboder. I løbet af dagen vil I også kunne opleve vores energiske tjenere i fantastisk humør - klar til at betjene jer rundt i hele teltet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0