AnnonceLuk annonce
Næsten 500 til festlig dansktop fest

10-03-2019

Masser af dansktop musik i Tømmeruphallen lørdag aften. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Lørdag aften havde Tømmeruphallens Cafeteria inviteret til Dansktop Forårsfest, med Bjørn & Okay, Torben Lendager, Klaus & Servants samt Karin Strandholm. 440 havde sikret sig en billet.

Knapt 500 dansktop tilhængere fik en glad og god aften i Tømmeruphallen, da der lørdag aften var dækket op til god mad, og dansktop musik med kendte navne som Bjørn & Okay, Torben Lendager og Klaus & Servants.

Jack Nielsen, der er halinspektør i Tømmeruphallen, stop bag arrangementet sammen med sin bedre halvdel, Michele Strøm, der forpagter cafeteriet i Tømmeruphallen. 

De mange gæster fik først en stor buffet, og inden musikerne gik på scenen, var der Tip et hit med Karin Strandholm, et festligt indslag hvor publikum skal gætte en række sange.

”Det var en rigtig god fest, alle var glade og her var en fantastisk stemning,” fortæller Jack Nielsen, og fortsætter,

”Mange var glade for at komme ud en lørdag aften til dansktopmusik, og vi har da også allerede bestemt at vi gentager succesen til næste år, det bliver den 28. marts.”

Hjælp fra TGU

For at få så stor en fest afviklet kræver det en del hjælpere, her havde Jack Nielsen og Michele Strøm fået hjælp fra 15 medlemmer af TGU, som både hjalp i køkkenet og i baren.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

14309