AnnonceLuk annonce
Når den ’sidste hilsen’ skal være noget særligt

01-09-2016

Når den sidste hilsen er personlig og særlig. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Blomsterværkstedet på Vestre Havnevej i Kalundborg leverer bl.a. en del begravelsesbinderi, en ydelse som skal være personlig.

Når efterladte skal vælge pynt til kisten eller der skal sendes en krans eller bårebuket, behøver det absolut ikke være en standardløsning, blomsterdekoratør Kirsten Stampe Jensen, Blomsterværkstedet i Kalundborg, mener at det skal være så personligt som muligt.

”Mange tror fejlagtigt at kistepynten skal bestilles gennem bedemanden, men det er ikke altid den optimale løsning, hos bedemanden vælges en ’standardvare’ efter billeder, hvor jeg mener at kistepynten skal være personlig, have sjæl og respekt og afspejle  ønskerne fra de efterladte”, siger Kirsten Stampe Jensen, der gerne fremstiller noget helt specielt til kunderne, lige som Blomsterværkstedet selvfølgelig også bringer kranse og buketter ud til alle kirker i hele kommunen.

To år fejres med gode tilbud

Der er nu gået to år siden Blomsterværkstedet, på Vestre Havnevej 1, slog dørene op for kunderne, og selv om det meste af det ene år har været som nabo til nedrivningen af den gamle DLG silo, og med de gener det har givet, er der optimisme.

”Det går rigtigt godt, vi får nye kunder hver eneste dag”, fortæller Kirsten Stampe Jensen.

Efteråret byder bl.a. på de populære blomstershow med temaer som efterår og jul.

De to års fødselsdag fejres med to timers salg i morgen fredag d. 2. september, hvor der er 2x20% rabat på brugskunst og 20% rabat på planter, tilbuddene gælder mellem kl. 15 og 17.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0