AnnonceLuk annonce
Mystisk telefonopkald

18-06-2021

kontakt@tv-kalundborg.dk

Omkring middagstid torsdag anmeldte pårørende til en 81-årig kvinde fra Kalundborg, at den 81-årige for kort tid siden havde modtaget et mystisk telefonopkald fra en fremmed mand, der sagde, at han var fra politiet.

Han havde oplyst at være fra politiet og kontaktede hende, fordi hendes navn stod på en liste. Derfor ville han gerne have oplysninger om, hvorvidt den 81-årige havde kontanter, smykker eller pengeskab. Den 81-årige fattede mistanke til det mystiske telefonopkald, og afkrævede manden et navn, som han oplyste, men afbrød straks efter telefonopkaldet. 

På grund af den skepsis over for opkaldet skete der ikke yderligere med den 81-årige, som politiet gerne vil rose for sin adfærd over for den fremmede mand i telefonen. Manden havde ringet fra et dansk telefonnummer, men dog ikke politiets hovedtelefonnummer.

Politiets gode råd er at følge den 81-åriges eksempel med at være skeptisk over for uanmodede telefonopkald – og afbryd samtalen, hvis indholdet og anledningen synes lidt for mærkelig.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0