AnnonceLuk annonce
Musikalsk underholdning til Snertinge

24-10-2020

kontakt@tv-kalundborg.dk

Torsdag den 12. november får Biblioteksinfo Vesterlunden fornemt besøg af Bente Kure og Leif Ernstsen med ’Noget på hjerte.’

"Når livet fortælles i poesi og musik, er det aldrig så slemt, som virkeligheden. Musikken giver ordene en form, og kaotiske trusler dulmes. For budskabet trænger ind ad andre veje, og vi tøver et øjeblik. Og giver os tid til at tænke og forstå."

Ovenstående er frit efter højskolemanden Erik Lindsø. Men det kunne lige så godt være en del af en anmeldelse af en koncert med Bente Kure og Leif Ernstsen, hvis man spørger bibliotekar ved Kalundborg Biblioteker, Marie Lind.

”For når de to spiller på scenerne rundt om i landet, er det meget mere end koncert: Det er standup med musik på. Det er singer/songwriter på dansk. Det er underholdning med holdning. Det er vise viser, sanselige sange og mærkbare melodier. Det er nærvær og nerve. Det er noget på hjertet,” siger Marie Lind.

Det er mest Bente Kure og Leif Ernstsens egne sange og melodier, men kærligheden til bl.a. Jeppe Aakjær, Benny Andersen, Halfdan Rasmussen og de andre store tekst/sangskrivere fornægter sig ikke. 

Bente Kure og Leif Ernstsen er i øvrigt prismodtagere af Danish Music Award i 2004 og Aakjærprisen i 2012 samt to DMA- nomineringer. Man kan købe billetter via hjemmesiden www.kalundborgbib.dk eller på et af Kalundborg biblioteker. 

COVID-19 og arrangementer: Kalundborg Biblioteker følger Sundhedsstyrelsens og Kulturministeriets gældende retningslinjer for kulturarrangementer. Kalundborg Biblioteker tager derfor også forbehold for ændringer, hvis retningslinjerne fra myndighederne ændrer sig. Har man købt billet, og der sker ændringer, får man direkte besked via SMS eller mail.

Man kan også tjekke opdateringer på www.kalundborgbib.dk eller Kalundborg Bibliotekers Facebookside.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0