AnnonceLuk annonce
Musikalsk oplevelse med skarp humor

11-01-2020

Everybody's Talking spiller i Kino Den Blå Engel den 24. marts.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag den 24. marts spiller Everybody’s Talking i Kino Den Blå Engel, og når Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl optræder sammen, er der garanti for en usædvanlig musikalsk oplevelse.

Tre barstole, tre mikrofoner, tre fantastiske musikere. I en tid, hvor live-musik ofte bliver gjort stort og pompøst, sidder Jimmy Bacoll, Lars Maasbøl og Billy Cross, aka. Everybody’s Talking, plantet solidt midt på scenen, bevæbnet "kun" med deres stemmer, et par guitarer, nogle fantastiske sange og mindst lige så fantastiske historier. 

Når Everybody’s Talking optræder, er der ingen backtracks eller elektroniske dimser at gemme sig bag. På scenen, mellem kabler og mikrofoner, er der derimod plads til kreativitet, skarp humor, eminente vokalpræsentationer og ikke mindst stor musikalitet.

Everybody's Talking spillede deres første koncert på BarBlues i hjertet af København. Siden er det blevet til bl.a. flere hundrede koncerter landet over på såvel de lokale scener, som på de danske festivaler samt i de helt store musikhuse i de største byer i Danmark. Everybody’s Talking har spillet sammen og turneret siden 2002.

Koncerten foregår i Kino Den Blå Engel tirsdag den 24. marts kl. 20. Billetter er i salg nu i Kino Den Blå Engel eller på biografens hjemmeside.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0