AnnonceLuk annonce
Musikalsk fortælleaften om Kim Larsen

13-09-2020

Torsdag den 8. oktober er der musikalsk fortælleaften om Kim Larsen i Vinde Helsinge Forsamlingshus.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Der er lagt op til en musikalsk fortælleaften med anekdoter og sange fra Kim Larsens fantastiske liv, når Vinde Helsinge Forsamlingshus åbner dørene torsdag den 8. oktober til en underholdende aften i selskab med bandet René og værsgo.

Kim Larsens sange går lige i hjertet på de fleste. Få har som ham, med ligefremme ord har indfanget livet, kærligheden, glæden og sorgen. Han har ramt flere generationers følelser og længsler med sine tekster. 

René & Værsgo tilbyder en musikalsk rejse, hvor livets aspekter bliver berørt gennem både velkendte og nye tekster af Kim Larsen. De enkelte sange får deres egen historie fortalt af René Richardt, der leverer Kim Larsen-universet med fantastisk indlevelse og et glimt i øjet. For mange, der oplever ham følges grin og gråd hånd i hånd, og så gør det vel heller ikke noget, at René Richardt minder lidt om Kim Larsen.

Ønsker man at deltage i den musikalske fortælleaften torsdag den 8. oktober kl. 19 i Vinde Helsinge Forsamlingshus, købes billetter elektronisk via www.kalundborglif.dk eller via Tove på 40279301 (SMS) eller på tlf.: 58859201. Man kan også skrive en mail til vindehelsingeforsamlingshus@gmail.com

Arrangementet er lavet i samarbejde med projekt Liv I Forsamlingshusene. Se flere arrangementer via www.kalundborglif.dk


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0