AnnonceLuk annonce
Musik og sang for de helt små

13-01-2017

Lone Wernblad underholder for de mindste. Foto: Kim Matthäi Leland.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lone Wernblads havde en del musikarrangementer på bibliotekerne i efteråret, og hun går nu i gang igen med små musikalske højdepunkter for de helt små børn.

Syv gange bliver det til rundt omkring i kommunen - første gang er det fredag den 27. januar kl. 9 -9.30 på Kalundborg Bibliotek. Derefter på Høng og Gørlev  Bibliotek. Se bibliotekets hjemmeside for datoer mm.

Det er for børn fra 0-1 år og deres forældre på fx barsel, og kl. 10.00 for børn på 1 og 2 år og ligeledes forældre. Tilslutningen har været så stor, at det nu er nødvendigt at købe en billet på kalundborgbib.dk under "Det sker".

"Musik for de fine Følehorn, at spille for disse små sjæle, er så stærkt. Mere intenst publikum har jeg ikke mødt, det er musik for dem med bulder i bleen", udtaler Lone Wernblad. 
 
Lone Wernblad har igennem de sidste tre år lavet børnekoncerter for barselsbørn, dagplejebørn og indskolingsbørn på biblioteket.
 
Lone har en særlig evne til at få de små børn og deres forældre med i den musikalske leg. Der spreder sig et nærvær og en tryghed, som forplanter sig til børnene. Med sit musikalske udtryk og sin umiddelbare glæde kan hun få lavet en ganske almindelig, kold formiddag til en hjertevarm fest på biblioteket.  Det kan man se på de blussende kinder og blanke øjne.
 
Hun er en børnemagnet, og hun ved hvordan hun med kompetencer, engagement og personlighed får børn til at lytte og lære.

Lige i disse dage er Lone i Norge for at indspille et album, men hun lover at være tilbage for at spille og synge for Kalundborgs små.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0