AnnonceLuk annonce
Musik i Gryden klar med endnu et musiknavn

02-06-2021

LarsDK, der netop er udkommet med sin seneste album 'Alt springer ud', skal på musikscenen i Gryden i Kalundborg den 18. juni.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag den 18. juni er der Musik i Gryden, og flere navne er allerede annonceret, og billetter solgt. Men endnu et navn kan nu føjes til listen – nemlig Kalundborg-drengen LarsDK.

Ud over de allerede annoncerede kunstnere, er det lykkedes at få en aftale med Kalundborg-drengen LarsDK, der gennem mere end 20 år har spillet i et utal af professionelle sammenhænge. Han har nu, langt om længe, udgivet sine egne sange på det meget roste album ”Alt springer ud”.

Kalundborgdrengen

LarsDK var kun 9 år gammel, da han første gang smed sit orgel i fars bil, og blev kørt på job. Det blev begyndelsen på flere tusinde jobs i forsamlingshuse, idrætshaller og til byfester. Mange år senere gik det pludselig stærkt, og forsamlingshusene blev udskiftet med spillejobs for fx Burhan G, Rasmus Bjergs John Mogensen Show, Rugsted & Kreutzfeldt, Stig Rossen samt utallige TV-shows. 

LarsDK’s sange er skrevet i en stemning af westcoast, country, gospel og disco - og med meget dybe rødder i den danske poptradition. Der tegner sig et billede af en utroligt alsidig musiker, der kan sine genrer og formår at spille musik med hjertet – og vi glæder os til at nyde tonerne i sommerluften,” siger Søren bang Knudsen.

Sammen med Rasmus Walter, Jonah Blacksmith og Patrick Dorgan, vil LarsDK altså stå for den musikalske del af stemningen i skoven, mens Slagter Jakob sørger for, at man kan nyde aftensmaden under trækronerne i Gryden på Møllebakken i Kalundborg. Billetter kan fortsat købes hos Kvickly Kalundborg, Punkt 1 i Kalundborg samt SBK Event.

”Vi har solgt mange billetter – og de er solgt hurtigt. Det er en fornøjelse at mærke opbakningen til Musik i Gryden, siger Søren Bang Knudsen, der er vært for det musikalske event i Gryden på Møllebakken.

På dagen skal man huske tæppe eller klapstol, mundbind og håndsprit: ”Vi passer stadig på hinanden, og tager naturligvis også forbehold for ændrede restriktioner osv.,” slutter Søren B. Knudsen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0