AnnonceLuk annonce
Musik arrangør vil kæmpe for kultur og fritid

10-11-2016

39-årige Kristian Kallenbach vil kæmpe for mere kultur og fritid hvis han bliver valgt til kommunalbestyrelsen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kristian Kallenbach, manden bag ’Musik i Havnsø’, går nu aktivt efter en plads i kommunalbestyrelsen til næste års kommunevalg. Kultur og fritid er en af flere mærkesager.

Rækken af nye politikere som stiller op til næste års kommunevalg i november bliver længere og længere, nu melder Kristian Kallenbach, Havnsø, sig på banen, og stiller op for Venstre Bjergsted.

Kristian Kallenbach er manden bag den voksende succes på havnen i Havnsø, Musik i Havnsø’ og netop musik arrangementet har været med til at gå aktivt ind i politik.

”Vi kunne mærke at tingene døde ud her i lokalområdet, og vi besluttede derfor selv at gøre noget, som blev til ’Musik i Havnsø’, og vi har kunnet mærke at når vi henvender os til kommunen og presser på så sker der også noget, så tænkte jeg at det måtte man også kunne gøre andre steder ud over kulturlivet hernede, og sørge for at der ikke kun er fokus på Havnsø, men på alle de små samfund, der er masser af værdi at arbejde med”, siger Kristian Kallenbach, der har boet de sidste 16 år i Havnsø.

Ud over kultur og fritidsområdet er en af Kristian Kallenbachs mærkesager børne- og ungeområdet, det relaterer fint til jobbet som lærer på en specialskole i Jyderup.

”Jeg brænder for børne- og ungeområdet, og jeg vil arbejde for at sikre høj kvalitet på kommunens folkeskoler men også at give gode muligheder for de frie skoler som et godt alternativ.

Gode fritidsaktiviteter for børn og unge er også højt på min liste, idet fysisk aktivitet og deltagelse i foreningslivet bør være en mulighed for alle. Hvis de unge har attraktive og spændende muligheder i fritiden, er det med til at sikre dem mulighed for en uddannelse og efterfølgende job samt at holde dem på den rigtige side af loven”

Den nye kandidat vil også arbejde for at sætte Havnsø og omegn på landkortet. Det betyder, at der skal fokus på gode udviklingsmuligheder for både borgere og erhvervsdrivende. Vejene ind og ud af området skal prioriteres højt, og Kristian Kallenbach vil støtte etablering af en cykelsti fra Havnsø til Firhøjskolen.

Formanden for Venstre Bjergsted, Mogens Fabrin er glad for at der er fundet en ung lokal kandidat.

"Det betyder meget at han er lokal, og så er det aldrig nogen skade til at få nogle unge ind i kommunalbestyrelsen", siger formanden om Kristian Kallenbach.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0