AnnonceLuk annonce
Musik - gratis flødeboller, pølser og øl hos Meny

18-09-2019

Med amerikanske rødder og Nashvilleinspiration er Tamra Rosanes garant for den helt rigtige stemning.

Af Jens Nielsen

Fredag og lørdag i denne uge bliver der masser af aktiviteter hos Meny på Nørre Alle i Kalundborg. Der er både amerikansk tema og masser af smagsprøver.

Lørdag formiddag byder Meny Kalundborg på amerikansk tema, hvor kunderne bl.a. kan høre en gratis koncert på tre kvarter med autentisk og iørefaldende country, sunget af Tamra Rosanes, der siden 70'erne har underholdt på den danske countryscene med et repertoire, der byder på klassikere krydret med egne værker. Med amerikanske rødder og Nashvilleinspiration er Tamra Rosanes garant for den helt rigtige stemning. Koncerten starter kl. 11.30.

I forbindelse med koncerten uddeles der gratis hjemmelavede flødeboller og kaffe, mens der til børnene er cowboykage.

En række af flotte amerikanerbiler vil også kikke forbi lørdag formiddag.

Gratis øl og pølser fredag

Fredag fejrer Meny Kalundborg at grillsæsonen er ved at være forbi, og at der er solgt rigtigt mange grillpølser hen over sommeren.

”Vi har solgt 80.000 grillpølser henover sommeren, derfor byder vi alle vores kunder på pølser, brød og øl fredag mellem kl. 12 og 18,” fortæller købmand Peter Egebæk.

Det øl der serveres er en Jacobsen Mosaik Ale, en øl som er udviklet af slagtere i Menykæden, og som egner sig godt sammen med kød. En rav rød amerikansk inspireret Amber Ale, og et godt alternativ til den traditionelle IPA.

Fredag er der også en lang række af smagsprøver hos Meny, typisk på en stor del af de varer som kun findes hos Meny, fx snaps fra Samsø, gin, vodka og rom fra Samsø Destilleri, og hos bageriet RUG bydes der på Røsnæs stang, en gærstang med rabarber fra Røsnæs. Så der er god grund til at lægge vejen forbi Meny både fredag og lørdag.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0