AnnonceLuk annonce
Mur midt på fortov gav opmærksomhed

10-06-2021

Faglærer Martin Kot Sørensen har bygget en lille mur på fortovet foran SKILLS butikken i Høng. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborgegnens Erhvervsråd har åbnet en SKILLS Butik i Høng i tæt samarbejde med en række aktører, herunder de lokale ungdomsuddannelser, efterskoler og videregående uddannelser. Målet er at sætte fokus på DM i SKILLS som afvikles i Høng til april 2022.

En lille mur bygget lige midt på fortovet giver en vis opmærksomhed. Det kunne faglærer fra EUC Nordvestsjælland Holbæk, Martin Kot Sørensen, konstatere efter, at han havde bygget en lille stump mur på fortovet foran SKIILS butikken på Hovedgaden i Høng.

”Mens jeg byggede muren, er der er kommet mange tilbud om job folk gerne vil have udført,” fortæller Martin Kot Sørensen.

Men meningen med muren er at sætte fokus på murerfaget hele denne uge. Derfor er Martin Kot Sørensen rykket ind i SKILLS butikken i Høng med sit værktøj og, udover muren på fortovet, er der også mulighed for at se hvordan der sættes fliser op, og vil man prøve selv at bygge med mursten, så er det også en mulighed, både i meget små sten, men også i naturlig størrelse.

Flere elever fra Høng Privatskole var onsdag forbi SKILLS butikken for at se på murværket og få mere information om mureruddannelsen

I SKILLS Butikken vil der gennem 12 måneder være skiftende aktiviteter, der alle på den ene eller den anden måde taler ind i temaet: kompetencer, færdigheder og praksislæring. Et tiltag, der taler ind i Åben skole og Skole i virkeligheden.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0