AnnonceLuk annonce
Multival i havneparken

07-02-2019

Multival bliver afholdt i havneparken i år. Arkivfoto

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I år er der igen Multival i Kalundborg, men denne gang bliver det i havneparken i stedet for Klosterparken, hvor Multival ellers har været holdt en del år tilbage.

2019 er året, hvor Multival for ottende gang sætter gang i festen, men i år bliver location en anden end, hvad man har været vant til fra tidligere år. Sidste år var der dog slet ikke Multival, men sådan skal det ikke gå i år, hvor havneparken i Kalundborg skaber rammerne om den populære Multival, der løber af stablen lørdag den 25. maj. Ida Wibe, der er formand for Multihuset, fortæller, at man har indgået et spændende samarbejde med Kalundborg Havnepark.

Havneparken – et oplagt sted

”Først og fremmest, skulle vi finde et andet sted, fordi der bliver bygget på gymnasiet, og til sommer vil det være endnu mere omfattende. Vi kiggede os derfor lidt omkring, for at se, hvad der var af muligheder andre steder, og fandt ud af, at havneparken er det optimale sted at afholde Multival,”siger Ida Wibe, og fortsætter:

”Multihuset ligger, hvor man kan se det, og det er en god ting, da mange ikke helt er klar over, hvor det egentlig er. Derudover er vi også rigtig glade for, at samarbejde med kommune er blevet endnu større, da der her er nogle, der har styr på en masse i forhold til arrangementer, og her kan vi hente råd og hjælp.”

Der vil være boder og musik til Multival, ligesom de andre år Hvilke bands der kommer og spiller, afsløres løbende. Der været mange rigtigt dygtige kunstnere på Multival de tidligere år, bl.a. hovednavne som Go Go Berlin, Flødeklinikken, Eclectic Moniker & Marvelous Mosell.

Målgruppen til Multival er de 15 til 25-årige, ligesom tilfældet i øvrigt også er i hverdagen og til andre arrangementer i Multihuset

”I frivilliggruppen er vi alle fra gymnasiet og Allikelund Gymnasium, men vi vil meget gerne, at der også kom nogle fra folkeskolen og deltog i gruppen. Vi vil gerne have dem endnu mere med,”fortæller Ida Wibe.

Om Multival

Multival er en 100% gratis endagsfestival, der primært henvender sig til unge i Kalundborg og på hele Vestsjælland. Festivalen er til udelukkende på baggrund af penge fra fonde og kommunen, og alt planlægning, booking, organisering osv. bliver lavet af frivillige unge fra Multihuset Kalundborg. 

Multihuset er et lokalt kulturhus, der til hverdag arrangerer koncerter, fester og en masse andre events for unge i Kalundborg og på Vestsjælland. Initiativet har for hvert år, siden første afvikling i 2011, oplevet en stigende interesse og opbakning fra et stadig større og bredere publikum. Ved sidste afholdte Multival var der mere end 2000 gæster.

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0