AnnonceLuk annonce
Støttekoncert i Multihuset

21-10-2016

Støttekoncert i Multihuset lørdag den 12. november 2016.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 12. november afholder Multihuset Kalundborg i samarbejde med CSU-Kalundborg og Musisk Skole en støttekoncert for Multihuset.

Alt overskud fra støttekoncerten, i Multihuset lørdag den 12. november, går til Multihuset, og dermed også til udvikling af huset og diverse begivenheder.

”CSU vil stå for at lave en lækker nordafrikansk inspireret menu, og Multihuset sørger for bar med vin, vand og øl. Efter maden vil der være hele fire koncerter. Aftenen vil med de fire lokale bands: Fernis, Pablo, MAMA og Move Out byde på mange forskellige genre såsom pop, rock, jazz og meget mere,” siger Simone Nanna Volden, der er formand for Multihuset

Der er oprettet en Facebookbegivenhed i forbindelse med koncerten, hvor man kan følge med, og her vil man løbende kunne finde uddybende beskrivelser af hvert enkelt band samt links til musikken.

”Vi håber meget på en aften med både voksne og unge. Selvom Multihuset er åbent for alle, har vi normalt en målgruppe, der hedder 15-25. Men for voksne og ældre er dette arrangement en rigtig god mulighed for at se og høre mere om Multihuset. I løbet af aftenen vil vi nemlig fortælle om husets historie, vores hverdag og events, samt vores visioner for fremtiden. Så går man og er lidt nysgerrig på, hvad Multihuset er for et sted, er dette event en god introduktion til huset. Og samtidig støtter man altså ungdomslivet i Kalundborg, og får ydermere en dejlig aften ud af det med god mad og musik,” siger Simone Nanna Volden.

Arrangementet foregår lørdag den 12. november kl. 17.30 til 01. Billetter kan købes på billetto på nettet, men antallet er begrænset. Pris for mad og musik er kr. 120,- Pris for kun musik er kr. 50,-

Aftenen ser således ud:

  • 17.30 - Huset åbner
  • 18.15 - Spisning
  • 20.00 - Fernis
  • 21.15 - Pablo
  • 22.25 - MAMA
  • 23.30 - Move Out


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0