AnnonceLuk annonce
Mulighed for lækker mad på Røsnæs

27-05-2020

Der er mulighed for masser af lækker mad hele pinsen på Café Dyrehøj på Dyrehøj Vingård på Røsnæs. Privatfoto

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tina Thrysøe, der forpagter Café Dyrehøj og Café Edderfuglen, er i fuld gang med at gøre klar til en travl pinse - og sommer sammen med sine to døtre, Karoline og Mathilde Thrysøe.

På den smukke vingård på Røsnæs ligger den hyggelige Café Dyrehøj, hvor Tina Thrysøe står i køkkenet sammen med sin datter Karoline rigtig mange dage om året – og pinsen er ingen undtagelse. Men derudover er det også Tina Thrysøe, der forpagter Edderfuglen på Røsnæs, hvor hendes anden datter Mathilde står klar fra den kommende weekend til at byde gæster velkomne på smukke Røsnæs.

”Vi åbnede Café Dyrehøj  i sidste uge, og Edderfuglen åbner dørene til pinse fra kl. 11 -15, da der er mange gæster på Røsnæs allerede nu. Konceptet bliver imidlertid anderledes, da vi har valgt at lave sandwich i tre varianter. Derudover er der selvfølgelig også kaffe ’to go’, kage, sodavand og vand og ikke mindst vin fra Dyrehøj Vingaard,” fortæller Tina Thrysøe.

Røsnæs is på Café Dyrehøj

Udover frokostkortet på Café Dyrehøj serveres der også den populære Tapas Brunch, hvor man ligeledes kan vælge mellem en masse anretninger og varianter. Som noget helt nyt vil Cafe Dyrehøj, inden for de næste uger, eller måske allerede i den kommende weeken – altså pinsen, lancerer en hjemmelavet Røsnæs is.

”Det er en gammeldags isvaffel, med is lavet af Karoline Thrysøe, og vi kalder den Røsnæsisen,” fortæller Tina Thrysøe.

Taknemmelig for opbakningen

Derudover kører de lige nu sommermenu på Cafe Dyrehøj, og den kan man faktisk bestille helt ned til seks kuverter, både en tre retters menu og en buffet. Normalt laver man ikke til så få personer på caféen, men COVID-19 situationen har tvunget Tina Thrysøe til at tænke ud af boksen.

”Efter nedlukningen er vi simpelthen nødt til at tænke lidt anderledes. Vi har lavet meget take away i en periode, og vi er stolte over at have haft så meget mad ud af huset, folk har virkelig støttet op, og det er vi meget taknemmelige for,” siger Tina Thrysøe.

Ingen konfirmationer er aflyst

COVID-19 har desværre betydet, at alle konfirmationer i foråret er rykket til enten juni eller efteråret. Det har givet problemer for mange, da der pludselig ikke er lokaler nok til de mange fester i september, men på Café Dyrehøj er det lykkes, at finde plads til alle.

”Det er lykkes os at flytte alle konfirmationer, og dermed ikke være nødt til at aflyse. Der er fundet plads til alle i efteråret, og til august har vi et ekstra festlokale i form af et stort festtelt, der bliver sat op tæt ved terrassen til Café Dyrehøj. VI vil ikke risikere at skulle sige nej til nogen,” slutter Tina Thrysøe.

Café Dyrehøj holder åbent alle hverdage fra kl. 11.00-16.00, weekend 10-17.

Edderfuglen holder åbent fra kl 11 – 15 i weekenderne frem til uge 27, hvor der er åben alle dage til og med uge 32.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0