AnnonceLuk annonce
Mulighed for fine sommeroplevelser

04-07-2021

Modelfoto: Colourbox. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Red Barnet Kalundborg har arrangeret en masse sommeroplevelser for de børn, der ellers ikke oplever så meget i deres sommerferie. Alle er velkomne til at kontakte Red Barnet Kalundborg for mere information.

I Kalundborg har Red Barnet arrangeret en masse forskellige oplevelser for børn, der normalt ikke har mulighed for at komme på ferie, i sommerland, sommerhus osv., som mange af deres kammerater. Bl.a. er der en bustur til Andelslandsbyen Nyvang i Holbæk

den 7. juli, hvor det emmer af liv i den gamle landsby i sommerferien. Udover aktiviteterne i de mange historiske huse, kan man lege og spille spil som dengang. Gaderne genlyder af glade børn, der triller tøndebånd, går på stylter, hinker med hinkesten og kører ræs på sæbekassebiler.

I uge 28 er der naturoplevelsesdage på Asnæslejren for børn mellem 7 og11 år. Asnæslejren ligger i skoven og ved vandet, hvor man kan lege og lære om naturen.

Børnene kommer til at kløve brænde, lave bål, spise bålmad, bygge huler og meget andet. Der bliver selvfølgelig også plads til leg og pauser til at spise og hygge. I uge 30 er der familietur med bus til sagnlandet Lejre, og i uge 31 er der arrangeret en familietur i bus til Sommerland Sjælland.

For mere information skriv til naestformandkalundborg@redbarnet.dk eller formandkalundborg@redbarnet.dk Man skal huske, at der er tilmelding til alle arrangementer, og ansøgningsskema til Asnæslejren.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0