AnnonceLuk annonce
Mulighed for endnu en ’snemandsmedalje’

02-01-2020

Søndag den 12. januar er der vintermaraton i 5 Tårns Motion i Kalundborg. Arkivfoto Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Søndag den 12. januar afholder 5 Tårns Motions vintermaraton, og traditionen tro modtager man en ægte ’snemandsmedalje’ ved gennemført løb.

For fire år siden fik Vintermaraton i 5 Tårns Motion en ny tradition, idet medaljen blev udformet som løbets vartegn: En snemand. Næste år blev ”familien” udvidet med ’snemor’ og barn, og det gav flere løbere lyst til at samle ’hele snefamilien’. Efter ’snemor’ med barn blev det til en iglo til den lille medaljefamilie. I 2020-løbet er medaljen udformet som Onkel Snowie, der kommer forbi med sine to slædehunde.

Løbet har i mange år været et must for løbere, der gerne vil udfordre sig selv. Der er mange bakker på ruten, og ingen har tænkt sig at udjævne dem. De skal blive, hvor de er., bl.a. Bøgebakken, som også kommer til at lægge asfalt til det kommende PostNord cykelløb til august.

Der kan løbes maraton fra 5 Tårns Motions klubhus kl. 9, og man kan også løbe/gå halvmaraton og 10 km distancer fra kl. 10. Der er medaljer til alle distancer. Ruten går fra Ellinglund over Munkesøen til Røsnæsvej, Trøjelykkevej, Bøgebakken og videre til Nostrup. Forbi golfbanen til Lillesøvej og derfra ad de bugtede veje over Kallerup og Nostrupvej og igen retur over Røsnæsvej til Ellinglund. For de som gennemfører 10 km, svinger ruten retur mod mål lige efter Nyrupskolen, mens de som løber maraton, løber endnu en tur udover de stejle bakker. 

Der er elektronisk tidtagning med armbånd, og der kan som sædvanligt udskrives diplom direkte fra 5taarnsmotion.dk, som også er siden, hvor man kanl tilmelde sig løbet på. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0