AnnonceLuk annonce
Mr. Kalundborg på pension efter 49 år

25-04-2019

'Mød os her' - den opfordring var der mange som tog imod og mødte op til reception torsdag eftermiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kjeld Christensen, erhvervsrådgiver i Sparekassen Sjælland-Fyn, Kalundborg stopper og går på pension efter 49 år i bank- og sparekasseverdenen. Det blev markeret ved en yderst velbesøgt reception i sparekassens lokale i Vænget, torsdag eftermiddag.

Det er nok de færreste som ved at Kjeld Christensen i 1974 blev kåret som mr. Charmør på Diskotek Møllebakken, derimod er stort set alle klar over at Kjeld Christensen, erhvervsrådgiver i Sparekassen Sjælland-Fyn, Kalundborg, om nogen er mr. Kalundborg.

Derfor var Sparekassen Sjælland-Fyns lokaler i Vænget i Kalundborg også fyldt til bristepunktet torsdag eftermiddag, hvor gæsterne flere gange måtte stå i kø for at komme til at ønske Kjeld Christensen tillykke med pensionisttilværelsen, Kjeld har nemlig sidste arbejdsdag på tirsdag, så er det slut efter 49 år i bank og sparekasseverdenen.

De sidste 17 år har Kjeld Christensen været en del af Kalundborg afdelingen af Sparekassen Sjælland-Fyn, heraf de 12 år som filialdirektør.

”Kjeld, du er en helt særlig bankmand, du har nydt at besøge dine kunder ude på deres virksomheder, lytte til deres ønsker, og på den måde er du kommet meget tæt på dine kunder, og det vidner de mange besøgende i dag jo også om, hvor huset er mere end fyldt med dem du har mødt på din vej,” sagde Klaus Koksby Hansen, der er filialdirektør i Sparekassen Sjælland og Fyns Kalundborg afdeling, i sin tale til den kommende pensionist, og fortsatte,

”Der er ingen tvivl om at du brænder for Kalundborg, du har som en af de få, bidraget til at udvikle Kalundborg, bl.a. KGB, Kalundborgegnens Erhvervsråd, Symb og Lys på Kalundborg. Normalt kan vi finde på at sige, kik ind hvis du keder dig, men det vil jeg ikke sige til dig Kjeld, for så ser vi dig nok aldrig, for du kommer ikke til at kede dig.”

At Kjeld Christensen vil blive savnet af sine kollegaer og kunder, er der ingen tvivl om, ligesom at Kjeld Christensen også vil savne dem. Men han kommer ikke til at kede sig. Han skal bl.a. cykle en masse, måske lave en halvtriatlon, bruge mere tid på foreningslivet, fortsat blande sig i erhvervslivets udvikling i Kalundborg, og han håber også der bliver tid til fodboldrejser i Europa samt mere tid til hustru, børn og børnebørn.

 Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0