AnnonceLuk annonce
Motorvej og Kattegat-bro på skemaet

09-04-2015

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk gitte@tv-kalundborg.dk Foto: Gitte Korsgaard

I formiddags var transportminister, Magnus Heunicke (S) på besøg hos Johs. Rasmussen i Svebølle.

Transportminister, Magnus Heunicke (S) lagde i dag vejen forbi Svebølle, hvor han bl.a. snakkede motorvej med adm. direktør for Johs. Rasmussen, Klaus Rasmussen. Til at begynde med fortalte adm. direktør, Klaus Rasmussen om virksomheden, der blev grundlagt af hans bedstefar i 1932. Men snakken faldt hurtigt på, hvad der skal gøres fremover for, at forbedre vilkårene for virksomhederne i Vestsjælland.

”Hvad skal der til, for at I kan bevare/vedligeholde konkurrenceevnen herude,” spurgte Rasmus Langhoff (S), der er formand for Folketingets Transportudvalg og Socialdemokraternes ligestillingsordfører. Til det svarede Klaus Rasmussen prompte:

Man skal se på beskatningen af chaufførerne, give dem nogle skattelettelser, således at vognmændene forbliver konkurrencedygtige i forhold til udlandet. Vi kan ikke hæve priserne over for vores kunder, så de ikke længere er konkurrencedygtige, så at sænke skatten, er det eneste rigtige. Derudover skal man se at få lavet den motorvej hele vejen til Kalundborg. Den forbedring, der er ved Roskilde, kan klart mærkes, men det ville betyde meget for mange virksomheder og mennesker med det sidste stykke."

Transportministeren var klart enig i, at motorvej hele vejen til Kalundborg giver god mening.

”Jeg er enig med dig, og man burde investere et sted med mest afkast, så let er det desværre bare ikke altid. Men de sidste par år er det da lykkedes os at få flere penge til trafik-politik,” siger Magnus Heunicke.

Derudover nævnte Klaus Rasmussen også vigtigheden af en Kattegat-bro:

”Ærligt, så ser jeg langt hellere en Kattegat-bro end en Femern- bælt forbindelse. En Kattegat-bro vil være en gevinst for hele Danmark.”

Også transportministeren var enig heri:

”Den bro er en meget aktuel debat, som kun bliver mere aktuel.”

Også Rasmus Horn Langhoff mener, at det sidste stykke motorvej til Kalundborg samt en Kattegat-bro ville være et aktiv  - ikke blot for Vestsjælland, men for hele Danmark:

”Det må være trafiktallene, der tæller, når man investerer, og vi har en god sag. Ingen tvivl der. Derudover er det vigtigt, at nævne, at vi står sammen herude - på tværs af partier. Det er en styrke, at vi taler med én stemme.”Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0