AnnonceLuk annonce
Motorvej: Bred aftale om en ny infrastrukturplan

28-06-2021

Mandag formiddag har finansminister Nicolai Wammen (S) indkaldt til pressemøde. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Mandag formiddag har finansminister Nicolai Wammen (S) indkaldt til pressemøde hvor han vil præsentere en bred aftale om en ny infrastrukturplan - den såkaldte Infrastrukturplan 2035. Spændende hvor færdiggørelsen af Kalundborgmotorvejen er i planen.

Finansminister Nicolai Wammen lovede de mange tusinde medarbejdere på Novo Nordisk både bedre togforbindelse og motorvej helt til Kalundborg, da han sammen med indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek og transportminister Benny Engelbrecht, fremlagde regeringens infrastrukturplan på over 160 mia. kroner, som skal samle Danmark frem mod 2035, på et pressemøde hos Novo Nordisk i Kalundborg først i april.

Folketingets partier har brugt weekenden på at forhandle en ny aftale om fremtidens infrastruktur på plads, som præsenteres på et pressemøde mandag formiddag.

Det bliver spændende, set med Kalundborg øjne, om aftalen indeholder en færdiggørelse af Kalundborgmotorvejen helt til Kalundborg, og hvor på listen projektet er placeret.

Foruden finansministeren deltager transportminister Benny Engelbrecht (S) og indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek (S) samt repræsentanter fra samtlige partier i Folketinget på pressemødet.

Der er foreløbig ingen officielle oplysninger om, hvad den endelige aftale indeholder. Det er dermed formelt uvist, om færdiggørelsen af Kalundborgmotorvejen kan starte i 2022 eller det først bliver i 2035.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0