AnnonceLuk annonce
Motorcyklist svært kvæstet mod bil

08-10-2016

En motorcyklist blev svært kvæstet lørdag lige omkring middag på Kattrupvej ved Tissø. Foto.: Skadestedsfotograf.dk – Johnny D Pedersen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

En motorcyklist er hårdt kvæstet fløjet til Rigshospitalets traumecenter efter et færdselsuheld på Kattrupvej ved Tissø, lørdag middag.

En motorcyklist kom slemt til skade med sit ene ben da han, lørdag lige før klokken 12, kørte sammen med en mindre Suzuki Alto personbil med en mor og et barn. Ulykken skete på Kattrupvej i krydset ved Buerupvej, hvor den cirka 30 årige motorcyklist kom for langt over i den modsatte kørebane, her ramte han personbilens venstre front og bliver slynget over i modsatte vejbane, hvor han rammer et autoværn og bliver kastet ned i en grøft.

Føreren af motorcyklen har nærmest fået knust sit ene ben, ifølge vidner på stedet, og er fløjet med helikopter til Rigshospitalets traumecenter.

Motorcyklen er af motocross typen hvor der er monteret aluminiums kasser på hver side af motorcyklen, benet er kommet i klemme mellem aluminiumskassen og bilens front, og det har klart forværret skaden på benet.

Bilens fører og et barn som var passager slap uden skader, men er stærkt chokeret.

Vestsjællands Brandvæsen blev tilkaldt for at rydde op efter uheldet.

Kattrupvej var spærret for trafik i omkring en timeKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0