AnnonceLuk annonce
Motorcyklist kørt ned i dramatisk uheld

22-09-2016

Det så dramatisk ud. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Dramatisk færdselsuheld mellem bil og motorcykel ved Tissø, sidst på eftermiddagen torsdag.

Torsdag sidst på eftermiddagen skete et dramatisk færdselsuheld mellem en personbil og en motorcykel på Sæbyvej ved Tissø, det så meget dramatisk ud, men heldigvis slap alle uden skrammer.

Tre kammerater på motorcykel kørte på Sæbyvej mod nord, de to af motorcyklerne overhalede en personbil, hvorimod den tredje blev liggende bag ved og bremsede op, bagfra kom to personbiler i høj fart og den forreste nåede ikke at bremse for motorcyklen og kørte nærmest hen over den mandlige motorcyklist, påkørslen var så voldsom at det halve af motorcyklen stod helt inde i motorrummet på personbilen, en ældre VW Golf.

Motorcyklisten blev heldigvis hængende på motorcyklen og kammeraterne til den påkørte mand fortæller at bilisten steg ud af sin bil, gav motorcyklisten hånden og sagde undskyld og oplyste at han ikke havde noget kørekort og derefter stak han af.

Den uheldige motorcyklist er kørt til sygehuset for undersøgelse, men tilsyneladende er han sluppet helt uden skrammer.

Både personbil og motorcykel er totalskadet.

Sæbyvej var spærret for trafik i begge retninger i en lille time, mens oprydningsarbejdet stod på.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0