AnnonceLuk annonce
Motorcykel og traktor kørt sammen

16-05-2018

Færdselsuheld på Holbækvej i Kalundborg, onsdag aften. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En motorcykel og en traktor kørte onsdag aften sammen på Holbækvej i Kalundborg. Føreren af motorcyklen slap meget heldigt fra uheldet.

Politi, ambulance og brandvæsen blev onsdag aften kaldt til et færdselsuheld på Holbækvej ud for nr. 109 i Kalundborg, hvor der var sket et færdselsuheld mellem en traktor og en motorcykel.

Traktor og motorcykel var begge kørende mod øst ud af byen, traktoren trækker ud mod midten samtidig med at føreren har slået blinket til, og begynder at dreje til venstre ind på en sidevej, da motorcyklen overhaler traktoren og får ramt forhjulet på traktoren, hvorved føreren af motorcyklen flyver gennem luften.

Den mandlige fører af motorcyklen blev tilset i den tilkaldte ambulance, men ønskede ikke at komme med på sygehuset, og er sluppet ualmindeligt heldigt fra uheldet, hvor styrthjemen flækkede.

Lys og blinklys på traktoren blev efterfølgende afprøvet uden at finde nogen fejl.

Det er formentligt den lavtstående sol bagfra, som har gjort at motorcyklisten ikke har set at traktoren blinkede til venstre.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0