AnnonceLuk annonce
Motorarbejde i Skills Butik 

18-05-2021

I næste uge er det personvognsmekaniker-uddannelsen, der bemander butikken i Høng. 

kontakt@tv-kalundborg.dk

Skills Butik Høng skifter hver uge fokus og dermed håndværk. I uge 20 kunne man fx opleve mad-uddannelserne fra EUC Nordvestsjællands afdeling i Fårevejle, mens det ugen inden var SkaberZonen, der stod i butikken. 

Fra tirsdag den 25. maj til og med torsdag den 27. maj 2021 er det personvognsmekaniker-uddannelsen, der bemander butikken i Høng. Det betyder, at elever fra uddannelsen samt de to auto-faglærere Jimmi Madsen og Michael B. Jensen pakker motorer, udstyr og værktøj ned fra autoværkstedet på EUC Nordvestsjælland i Holbæk, og tager det med til Skills Butik Høng. 

I tidsrummet 9 til 14 kan interesserede komme forbi butikken, og se eleverne på personvognsmekaniker-uddannelsen skille en motor ad og arbejde på den. Her kan man også få en snak med eleverne og faglærerne – og måske finde ud af, om uddannelsen til personvognsmekaniker kunne være noget for én. Vil man prøve kræfter med nogle af de arbejdsopgaver, som eleverne arbejder med, kan man også det. 

Bliver man interesseret i uddannelsen til personvognsmekaniker, kan man tilmelde sig på uddannelsen, og starte op til august 2021 – der er endnu ledige pladser. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0