AnnonceLuk annonce
Motor Mille var igen en bragende succes

06-07-2021

Tirsdag formiddag var Motor Mille sammen med sit band i Den 8. Himmel i Klosterparken, og hun var populær, som altid. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I Klosterparken tirsdag formiddag var der, i henhold til alle restriktioner, samlet 1.000 børn og voksne til arrangement i Den 8. Himmel, hvor Motor Mille var på besøg.

Som de andre gange, hvor Motor Mille med band har besøgt Den 8. Himmel i Klosterparken i Kalundborg, har børnene klappet, sunget, stampet, rystet arme og ben, rakt tunge og ikke mindst har de moret sig gevaldigt, når Motor Mille har sagt noget sjovt - og det gør hun ofte. Derudover fløj de mange koncertgæster også på flyvende tæpper og så på alverdens dyr imens.

I år var der dog kun plads til 1.000 store og små mennesker i Den 8. Himmel i Klosterparken,  da Motor Mille gik på scenen. Området var inddelt i to sektioner, og der måtte i hver sektion sidde 500. Da der plejer at være en del flere til Motor Mille, måtte en del gå forgæves, da der heller ikke blev solgt billetter i døren i år grundet COVID-19.

Men alle børn og voksne, der deltog, så ud til at have en fest, når Motor Mille snakkede om fantasi, bamser, kedelige voksne, rydde op på sit værelse og sidde stille. Fantasien kan man dog gøre noget ved, ifølge Motor Mille: ”Når man bliver lidt voksen, kommer fantasien til at skrumpe, og så sidder den ovre i et lille bitte hjørne af hovedet. Men hvis man ryster sig lidt hver dag, så ryster man fantasien løs, og den bliver større igen,” fortalte Motor Mille alle børnene.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0