AnnonceLuk annonce
Motionsløb og lækre bøffer for 10. gang

09-09-2018

Når starten går er det 10. gang at Mineslund Økoløb afviklles. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Asnæs-halvøen får torsdag den 13. september besøg af et par hundrede friske løbere til Mineslund Økoløb, som for tiende gang afvikles af 5 Tårns Motion.

5 Tårns Motion kan i år byde velkommen til Mineslund Økoløb for 10. gang, torsdag d. 13. september, et motionsløb med fantastisk natur, skov, strand og åbne marker.

Den 6 og 11 km lange løbsrute til Mineslund Økoløb er gennem årene blevet et af sensommerens ”det skal jeg løbe”-arrangementer.

Turen starter ved Mineslund og går mod Asnæsspidsen til forskoven, hvor der hurtigt drejes ind på skovstierne og ned til Kalundborg Fjord, inden turen går over på den modsatte side af vejen, igennem skoven og ned til stranden, hvor der både er udsigt til Storebæltsbroen og mange gange til nysgerrige rådyr, som formentlig ikke er imponeret af de tobenede løbere der farer forbi hele tiden.

Når løbeturen er slut, så kan der købes lækre burgere i målområdet.

Der er tradition for at mange har heppere med i startområdet, som tiltrukket af bøfferne og stemningen går rundt på gårdspladsen ved Mineslund på Asnæs, inden de hepper familie og venner i mål med en flot solnedgang som baggrund.

Eirik Vinsand og hans medarbejdere har gennem ni år været et vigtigt omdrejningspunkt for løbet. Men ændringer gør, at der nu kun er levende køer på Mineslund, og derfor er det aftalt med Meny i Kalundborg, at det er slagtermester Jonas Kristensen og hans medarbejdere der står for det kulinariske.

Jonas tænder op for grillen og er klar med en helt ny burger, hvor der i stedet for hakket oksekød anvendes oksebryst som skæres i skiver og danner grundlaget for smagsoplevelsen.

Og Meny købmand, Peter Egebæk har en helt nyudviklet juice på køl, som også er med til at ændre lidt på traditionerne.

Løbet starter kl. 18 på gårdspladsen ved Mineslund på Asnæs Skovvej i Kalundborg.

De 6 km kan tilbagelægges enten i løb eller i gang, mens løberne kan tage to runder og nå op på lige knap 11 km.

Der er elektronisk tidtagning og online-tilmeldingen foregår på 5taarnsmotion.dk


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0