AnnonceLuk annonce
Motionscenter flytter udendørs

14-05-2020

Indehaverne af Go’ Form i Kalundborg, Thomas Saaby Hansen og Søren Lund Larsen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Go Form på Hareskovvej i Kalundborg starter udetræning i morgen fredag, der er mange hold at vælge imellem, og der er rift om pladserne.

Landets motionscentre blev lukket ned for to måneder siden, og der er ikke udsigt til at de åbner igen før tidligst til august, derfor må der tænkes kreativt. Go Form rykker nu alle deres hold ud på parkerings- og græsarealer rundt om deres lokaler på Hareskovvej, første hold starter fredag eftermiddag.

”Det bliver dejligt at få en slags hverdag igen, vi savner virkeligt medlemmerne og efterhånden har vi vendt hver en sten i motionscentret,” siger Søren Lund Larsen, som ejer Go Form sammen med Thomas Saaby Hansen.

”Vi har været sådan lidt afventende, men da der så blev meldt ud at vi først kan starte engang til august, så tog vi beslutningen, om at rykke træningen udendørs,” fortsætter Søren Lund Larsen.

Go Form tilbyder udendørstræning i både cross, fitness, yoga, dans, cirkeltræning og spinning.

”Vi må stadig kun være ni plus en instruktør på hvert hold, så der er allerede mange hold som er helt booket og der er lange ventelister, der har været en ekstrem opbakning,” fortæller Søren Lund Larsen.

De to indehavere har også oplevet en helt fantastisk opbakning fra medlemmerne, hvor langt de fleste har ladet deres medlemskab fortsætte trods, at Go Form er lukket. Nu giver Go Form så lidt tilbage og sætter alle medlemskaber på pause i juni måned, og så ser de to indehavere frem til at der tillades flere på hvert hold først i juni måned.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0