AnnonceLuk annonce
Motion i det grønne

16-05-2020

Af Jens Nielsen

Det er to måneder siden at Go Form og alle andre motionscentre i landet, blev lukket ned på grund af corona. Nu har Go Form startet op med udendørs træning, og der er stor søgning til holdene.

Landets motionscentre er hårdt ramt af corona-situationen, måske går der endnu 2,5 måned før de må lukke op for medlemmerne igen, og det er svært både for indehaverne og for medlemmerne.

Derfor har Go Form på Hareskovvej i Kalundborg taget udendørsarealerne i brug og tilbyder nu holdtræning udendørs i både cross, dans, fitness, yoga, cirkeltræning og spinning, og der er stor søgning til alle hold.

”Nu har vi snart været i hver eneste krog for at gøre rent, der er blevet malet og der er udført en lang række af småreparationer, så nu glæder vi os bare til at komme lidt i gang igen,” fortæller Thomas Saaby Hansen, som ejer Go Form sammen med Søren Lund Larsen.

Fredag eftermiddag blev der så taget hul på udendørstræningen i det grønne, og hele weekenden er der også hold, men foreløbigt kun med ni medlemmer plus en instruktør på hvert hold.

Det er dog muligt at afvikle flere hold samtidig, dels er udearealerne store og der må godt afvikles flere hold samtidig med passende afstand, bare det er med hver sin instruktør.

Pop up spinning

Go Form har, når det er normale tilstande, mange spinninghold, og nu tilbydes der også udendørs spinning på de helt nye cykler.

”Vi tilbyder også spinning udendørs, men det bliver som en slags pop up hold, så når vi et par dage frem kan se, at vejret holder, så tilbyder vi to til fire hold lige efter hinanden, så spinningcyklerne ikke skal slæbes mere frem og tilbage end nødvendigt, så vi opfordrer til at følge med på vores Facebookside,” siger Søren Lund Larsen.

De to indehavere af Go Form håber, at de kan få lov til at starte indendørs før august, og følger nøje med i myndighedernes udmeldinger.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0