AnnonceLuk annonce
Mor er den bedste i verden

09-05-2019

Charlotte Rasmussen holder åbent på søndag i anledningen af Mors Dag. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Mor er den bedste i verden. Og derfor skal hun ifølge traditionen have en buket blomster den anden søndag i maj. Mors Dag falder i år den 12. maj, og det giver travlhed hos blomsterhandlerne.

Mors Dag afholdes i Danmark den anden søndag i maj. Dagen blev opfundet i USA i 1872 af den amerikanske forfatter og kvindevalgretsforkæmper Julia Ward Howe, og nåede Danmark i 1929.

Selv om mange tror at Mors Dag er opfundet af blomsterhandlerne er det altså ikke tilfældet, men Mors Dag er en af de absolutte største dage for blomsterhandlerne, bl.a. hos Den Lille Blomsterbutik i Kalundborg, hvor butikken allerede åbner kl. 8 søndag morgen.

Hos Charlotte Rasmussen, indehaver af den Lille Blomster Butik, Kordilgade 60 er forretningen også fyldt til bristepunktet med blomster, og Charlotte opfordrer kunderne til at bestille deres buket i forvejen, det gør det lettere for både butikken og for kunden.

”Hvis kunderne bestiller deres buket eller gavekurve i forvejen vil det gøre det meget nemmere, både for os, men også for kunden som så ikke behøver at stå i kø for at hente blomster eller gavekurve,” siger Charlotte Rasmussen.

Ud over buketter og sammenplantninger tilbyder Den Lille Blomsterbutik også lækker chokolade og flødeboller fra Frellsen Chokolade, Johan Bülow Lakrids og kaffe.

Den Lille Blomsterbutik er medlem af Euroflorist, så bor ’mor’ i en anden by, er der mulighed for at komme forbi forretningen og bestille buketten som så bliver leveret lige til døren.

Den Lille Blomsterbutik har åben mellem kl. 8 og 14, søndag d. 12. maj.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0