AnnonceLuk annonce
Moms- og skatteregler sammen med tapas og vin

09-11-2018

Revisor Peter Westergaard (i midten), her sammen med Koksby Hansen, filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn Kalundborgafdeling. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

BDO Kalundborg havde torsdag inviteret til gennemgang af seneste nyt om skat, moms og personalejura, samtidig blev det fejret af Dansk Revision er blevet til BDO Kalundborg, ved en velbesøgt reception.

Rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO Kalundborg, havde torsdag eftermiddag inviteret til et informationsmøde om skat, moms og personalejura. Samtidig blev det fejret at fra den 1. oktober 2018 blev kontoret på Banegårdspladsen 1, som tidligere var et revisionskontor i kæden Dansk Revision, en del af BDO, hvor revisor Peter Westergaard er indtrådt som senior partner.

”Vi ønsker at kunne levere det bedste til vores kunder, det har vi kunnet gøre i de 18 år vi har været en del af Dansk Revision, men nu fik vi muligheden for at få hele paletten med via et partnerskab i BDO, det vi har drømt om i flere år,” sagde revisor Peter Westergaard i sin velkomst til de godt 50 virksomhedsejere og regnskabs- og økonomimedarbejdere som var mødt op til mødet, der blev afholdt i Kino den Blå Engel.

Efter velkomsten tog eksperter i moms, skat og personalejura så over og fortalte om de seneste nyheder inden for områderne.

Efter informationsmødet var der dækket op til reception i biografens foyer med lækker tapas øl og vind, her blev det ved en velbesøgt reception fejret, at BDO nu har kontor i Kalundborg.

Om BDO

BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, en danskejet rådgivnings- og revisionsvirksomhed, er medlem af BDO International Limited - et UKbaseret selskab med begrænset hæftelse - og del af det internationale BDO netværk bestående af uafhængige medlemsfirmaer. BDO er varemærke for både BDO netværket og for alle BDO medlemsfirmaerne. BDO i Danmark beskæftiger godt 1.100 medarbejdere, mens det verdensomspændende BDO netværk har cirka 74.000 medarbejdere i mere end 160 lande.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0