AnnonceLuk annonce
Mødrehjælpen fejrer fødselsdag

09-11-2016

Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaardgitte@tv-kalundborg.dk

Mødrehjælpen i Kalundborg kan lørdag den 19. november fejre fire års fødselsdag. 

Lørdag den 19. november mellem kl. 10 og 13 kan man møde en venlig klovn i Kordilgade 13 i Kalundborg, da Mødrehjælpen fejrer fødselsdag.

”I disse tider er det vidst vigtigt at påpege, at møder man en klovn lørdag den 19. november i Kordilgade, er det altså en venlig en af slagsen, som man ikke skal være bange for. Det er nemlig en ballonklovn, som vi har hyret i genbrugsbutikken den dag. Derudover er der også kaffe og kage samt konkurrence, hvor man kan vinde Lego,” siger Dorthe Hornbæk Jensen, der er formand for Mødrehjælpen i Kalundborg, og tilføjer, at hun håber, at mange vil kigge forbi.

Flytter snart

Dog er det den sidste fødselsdag, der bliver fejret i Kordilgade 13 for Mødrehjælpen i Kalundborg, da man den 1. marts 2017 flytter i nye lokaler. Nemlig Kordilgade 71, den tidligere Profiloptikforretning.

”Det giver mere plads, og vi glæder os meget. Vi er 34 frivillige, der skiftes til at være i forretningen, og vi har længe været enige om, at det er tiltrængt med mere plads, så det er skønt,” siger Dorthe Hornbæk Jensen.

Dorthe Hornbæk Jensen fortæller endvidere, at man er velkommen til at aflevere tøj i forretningen, hvis man ligger inde med børnetøj eller andre ting til børn.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0