AnnonceLuk annonce
Møde om inklusion, socialpsykiatri og misbrugscenter

23-09-2018

Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk 

Bedre Psykiatri Kalundborgs årlige topmøde fortsætter, hvor man slap ved sidste års topmøde omhandlende inklusionen i Kalundborg. Bedre Psykiatri Kalundborg skriver i deres pressemeddelelse, at man fortsætter kampen for at få de 19 nedlagte stillinger genbesat i socialpsykiatrien og misbrugscentret.

På mødet, den 25. september, skal konsekvenserne af nedskæringerne diskuteres, og man kræver svar fra forvaltning samt politikere. Mødet er arrangeret således, at der er åben debat med tilhørerne. Der vil være oplæg og debat fra Gitte Johansen, formand Socialudvalget (V) samt fra Karl-Åge Hornshøj Poulsen (V) formand Børn- og Familieudvalget.

Formand for Bedre Psykiatri Kalundborg, Bjarne Rose, er ikke i tvivl om, at der skal gøres noget ved, at mange borgere i kommunen føler sig svigtet. 

”I Bedre Psykiatri Kalundborg tager vi vores Landsforenings motto alvorligt ”vi hjælper dig, så du kan hjælpe dine.” Ingen kan eller skal være i tvivl om, at når vi bliver ved med at sætte disse to sager op, er det fordi at vi er i kontakt med rigtig mange brugere og pårørende, som føler sig svigtet af Kalundborg Kommune, og det kan ikke være rigtigt, at vi i 2018 stadig svigter vores svageste i samfundet. Nu må der tages ansvar,” siger han.

Alle er velkomne til mødet den 25. september i Kalundborghallerne, mødelokale 4 indgang D ved det gamle torv, kl. 18.30 – 21.30.  Dørene åbner kl. 18, og der er gratis adgang. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0