AnnonceLuk annonce
Møde om EU

12-02-2017

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Socialdemokraterne i Kalundborg og Odsherred kredsen afholder møde om EU på Kalundborgegnens Produktionsskole i Svebølle den 21. februar.

De skriver ud i deres indbydelse, at vi alle lever i en turbulent tid, hvilket får os til at rejse en mængde alvorlige spørgsmål:

"Hvordan sikrer vi danske arbejdspladser? Kan vi regulere EU´s Indre Marked og arbejdskraftens grænseoverskridende bevægelighed? Kan Trump blive et problem for Danmark? Vil Putin true Danmarks nabolande? Hvordan ser Europa ud efter Englands Brexit? Kan EU styre flygtningestrømmene? Hvordan styrker vi befolkningens tillid til samarbejdet i Europa?"

Peter Hummelgaard Thomsen, der er Socialdemokratiets nuværende Europaordfører og Britta Thomsen, tidligere medlem af Europaparlamentet vil give deres billede af, hvilke politiske tiltag, de mener der kan føre til løsningerne på de forskellige problemer.

Mødet er offentligt, og alle er velkomne, uanset om man er medlem af Socialdemokratiet eller ej. Der bliver serveret en sandwich eller to under mødet. Man kan tilmelde sig mødet på mailto:kalodskredsen@gmail.com 

Mødet foregår på Kalundborgegnens Produktionsskole tirsdag den 21. februar kl. 17 -21.
Har man ikke fået meldt sig til, er man alligevel velkommen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0