AnnonceLuk annonce
Erfaren journalist holder foredrag

24-02-2019

kontakt@tv-kalundborg.dk

Når biblioteket holder Klubaften tirsdag den 5. marts for Biblioteksklubben, opfordrer man medlemmerne til at komme med idéer til kommende arrangementer, da det netop er medlemmernes bibliotek. Har man gode idéer til nye foredrag eller et sted, der skal besøges, er det altså nu, man skal give lyd.

Til forårets møde, har biblioteksklubben inviteret journalist Sonja Husted Rasmussen til at holde foredraget ”Mig og Folkebladet”. Sonja Husted Rasmussen har i mange år arbejdet som journalist ved Kalundborg Folkeblad (i dag Nordvestnyt), og er blandt mange et kendt ansigt i kommunen. I dag er Sonja freelance journalist, og har stadig mange opgaver. Til foredraget vil Sonja Husted Rasmussens fortælle om sin karriere ved Folkebladet samt, hvordan arbejdet som journalist i Kalundborg og omegn har udviklet sig gennem tiden. 

Kalundborg biblioteker igennem de sidste fire år haft stort succes med arrangementer, foredrag og busture. Succesen skyldes et nært samarbejde med foreninger, lokalråd og medlemmer af biblioteksklubben. Biblioteket er meget lydhør, når der kommer forslag til arrangementer, og det afspejles bl.a. i den store tilslutning, der er til disse, specielt busturene. Busturenes destination er nemlig ofte ud fra de ønsker, der kommer fra klubmøderne. Efter klubmødet den 5. marts, går biblioteket i gang med at planlægge arrangementer for efteråret 2019, og en stor del af efterårets program vil tage udgangspunkt i de ønsker og idéer, der kommer fra medlemmer og andre samarbejdspartnere. 

Foredrag og møde finder sted tirsdag den 5. marts kl. 18 – ca. kl. 21 i Kalundborg Hallens restaurant. Der bliver serveret et lettere traktement kl. 18, og kl. 18.45 går Sonja Husted Rasmussen i gang med sit foredrag "Mig og Folkebladet". Tilmelding foregår via www.kalundborgbib.dk under ”det sker”.
Er man endnu ikke medlem af Biblioteksklubben, kan man melde sig gratis ind på biblioteks hjemmeside, eller ved at henvende sig på et af Kalundborg Biblioteker. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0