AnnonceLuk annonce
Møde i Bedre Psykiatri

24-09-2019

Formand for Bedre Psykiatri Kalundborg, Bjarne Rose. Arkivfoto: Jens Nielsen.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Den 25. september afholder Bedre Psykiatri Kalundborg møde, hvor der vil være oplæg fra de tre forvaltninger samt debat efterfølgende. Alle interesserede er velkomne.

Det sidste år har Bedre Psykiatri Kalundborg afholdt flere møder med forvaltningerne af Voksen-Special og Børn-Familie, hvilket har bidraget til en positiv udvikling ifølge Bedre Psykiatri Kalundborg.

”Der er kommet en positiv forståelse mellem os, hvilket vi er glade for i Bedre psykiatri, da det kommer brugerne til gavn,” skriver bestyrelsen i Bedre Psykiatri Kalundborg i en pressemeddelelse. 

Efter tre år med stormøder og topmøder om inklusion og besparelser i voksen-specialenheden samt møder med politikere, har Bedre Psykiatri Kalundborg nu fået mulighed for at sætte ledelsen af de tre enheder Voksen-Special, Børn-familie og Jobcentret op, så alle pårørende har unik mulighed for at stille direkte spørgsmål til den daglige ledelse om, ”hvordan der arbejdes i kommunen.” Dog er der ikke mulighed for at debattere enkeltsager. 

”Vi håber, i Bedre Psykiatri Kalundborg, at vi dels med de fastsatte møder, vi har med forvaltningerne, og dels med denne unikke mulighed, hvor pårørende og brugere har direkte mulighed for at tale med den daglige ledelse, kan være med til at bygge bro mellem kommune og brugere, såvel som pårørende med større forståelse for hinanden,” siger formand for Bedre Psykiatri Kalundborg, Bjarne Rose.

Mødet foregår onsdag den 25. september kl. 18.30 – 21 i Aktivitetscenter Munkesøen Esbern Snaresvej 55 i Kalundborg. Dørene åbner kl. 18. Der er gratis adgang.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0