AnnonceLuk annonce
Mød politiet ved Rema 1000 i eftermiddag

10-12-2018

Af Jens Nielsen

Politiet møder op ved Rema 1000 på Klosterparkvej i eftermiddag, bl.a. for at få en dialog om, hvad borgerne opfatter som generelt utryghedsskabende i lokalområdet, men også for at eventuelle vidner kan komme i kontakt med politiet i forbindelse med skudepisoden søndag aften.

Politiet søger vidner og vil meget gerne i kontakt med borgere, der har set noget i forbindelse med skudepisoden søndag aften i Klosterparkvejskvarteret, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen.

Mandag eftermiddag i tidsrummet kl. 1500-1700 vil politiet være til stede ved supermarkedet Rema 1000, Klosterparkvej, Kalundborg, for at møde beboerne i området i øjenhøjde og få en dialog om, hvad de opfatter som generelt utryghedsskabende i lokalområdet. Politiet er dog også åbne over for en dialog om andre emner, der måtte bekymre borgerne, således at politiet kan vurdere, hvad der kan gøres ved problemstillingen. Endvidere modtager politiet også gerne oplysninger / tip i anledning af skudsagen fra søndag aften.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0