AnnonceLuk annonce
Mød Lindy fra Rigtige mænd

08-03-2017

Af Jens Nielsen

Lindy tog med et slag Danskernes hjerter, da DR-TV med kæmpe succes præsenterede programmet ”Rigtige Mænd”. Mød den altid grinende og kække humørbombe i Svallerup Forsamlingshus.

Lindy Aldahl besøger Svallerup Forsamlingshus onsdag d. 5. april kl. 19.30. Dørene åbnes allerede kl. 18.00, hvis man ønsker at begynde aftenen med fællesspisning.

I Lindys foredrag fortæller han spændende og medlevende om pludselig at blive landskendt ved en tilfældighed, bare fordi man er, som man nu engang er. Hvorledes det er at blive en vigtig del af en seersucces og især hvad der sker bag kammeraet – alt det som publikum normalt ikke ser. Kort sagt, et foredrag fyldt med anekdoter fra programmet "Rigtige Mænd".

Lindy har ikke ændret sin personlighed pga. alt den virak og interesse, der pludselig opstod omkring ham. Til gengæld har den konditionsfattige, rygende og pokerspillende spasmager ændret sin levevis ganske betragteligt. Smøgerne, sofaen og den fede sovs er fortid for Lindy, og han dyrker mere motion end blot at lukke øjne og mund op og ned.

Resultatet er også til at mærke for ham. Derfor fortæller Lindy også en del om sundhed. Hvordan han lever i dag, og hvad det har betydet for ham.

Lindy fra Rigtige Mænd fanger sit publikum, straks han gør sin entré. Et foredrag med Lindy er nemlig den rene standup. Det er underholdende, sætter gang i lattermusklerne selv i salens bagerste rækker, og man kan ikke undgå at gå fra foredraget med et kæmpe smil og forøget livskvalitet. Sæt kryds i kalenderen og kom i sjov selvskab med Lindy Onsdag d. 5. april kl. 19.30.

Inden foredraget er der mulighed for spisning i forsamlingshuset.

Arrangementet er en del af projekt "Liv I forsamlingshuset", som er et samarbejde mellem Forsamlingshusene og Kalundborg Kommune.

Læs mere om pris og tilmelding, KLIK HERFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0