AnnonceLuk annonce
Mød Folkebevægelsen mod EU på Klostertorvet

14-05-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

"Tag magten tilbage" sådan lyder overskriften, når Folkebevægelsen mod EU i denne tid sender en kampagnebil rundt i landet. Kampagnebilen kommer også til Kalundborg i næste uge.

Anledningen til, at Folkebevægelsen mod EU sender kampagnebilen rundt i landet, herunder altså også til Kalundborg, er selvfølgelig det kommende EU-parlamentsvalg. Her opstiller EU-modstanderne på den tværpolitiske liste N. 

Liste N rummer både borgerlige og venstreorienterede kandidater, ligesom flere af de 18 kandidater er uden for partierne. Til trods for meget forskellige opfattelser på en del områder, bakker alle opstillede op om EU-modstandernes fælles valggrundlag. 

Kampagnebilen indledte turen på Bornholm, og kommer efter en tur på Fyn og i Jylland til Kalundborg mandag den 20. maj, hvor den vil holde på Klostertorvet fra kl. 13 -14.30.

Alle interesserede er velkomne til at kigge forbi, og få sig en snak om EU, idet én af Folkebevægelsens kandidater til valget den 26. maj er med i kampagnebilen, nemlig den 25-årig Susanna Dyre-Greensite.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0