AnnonceLuk annonce
Møbelfabrik udvider med ny tilbygning

22-01-2020

Jimmy Bonde foran den nye tilbygning. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Bondes Møbelfabrik på Røsnæsvej i Kalundborg udvider lokalerne med en ny tilbygning på 250 kvm. Arbejdet skrider godt frem og første del af udvidelsen skal være færdig medio marts.

Bondes Møbelfabrik på Røsnæsvej har haft for lidt plads i mange år, det bliver der nu gjort noget ved. Lokale håndværkere er godt i gang med at bygge en helt ny tilbygning på 250 kvm., som skal indeholde en noget større systue end den nuværende, samt et lagerlokale.

”Vi havde faktisk kikket på en erhvervsgrund og tænkt på at bygge noget helt nyt, men det bliver voldsomt dyrt, derfor udvider vi her på Røsnæsvej i stedet for, en udvidelse og ombygning i fire etaper, hvor vi får en noget større sy stue, og hele produktionen bliver i samme niveau, og bliver på den måde væsentligt mere rentabelt,” fortæller indehaver Jimmy Bonde.

Den nye store sy stue skal stå færdig medio marts, derefter skal den nuværende sy stue laves om til personalerum med bad og omklædning, og der hvor personalerummet er i dag, bliver der revet en væg ned og møbelfabrikkens lim rum bliver større. Jimmy Bonde regner med at hele om- og tilbygningen er færdig inden sommerferien.

Bondes Møbelfabrik har 12 mand ansat og arbejder med renovering af arkitekttegnede møbler, samt en lang række af specialopgaver.

”Vi laver alt det som man ikke kan slå op og finde i et katalog, typisk opgaver for en række arkitekter vi har arbejdet sammen med i mange år, der er ikke ret mange der kan det som vi kan, vi har eget snedkeri, sprøjtemalerværksted, polsterværksted og systue, og kan derfor være totalleverandør,” fortæller Jimmy Bonde. Lige nu er Bondes Møbler bl.a. i gang med en stor opgave på Panum Instituttet i København.

Lokale håndværkere

Der bliver udelukkende brugt lokale firmaer til om- og tilbygningen, IN Consult Niels Nielsen er arkitekt, de øvrige håndværkere er, Abkjær Tømrerfirma, Entreprenør Finn Knudsen, Multi-Tech og Raklevsmedene.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0