AnnonceLuk annonce
Modtog pris for at sætte Liv i Kalundborg

28-02-2020

Radikale Venstre uddelte prisen 'Liv i Kalundborg' til Shaun Gamble fra Café Costa Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Radikale Venstre overrækker for 9. år i træk ’Liv I Kalundborg’ prisen, som i år går til Shaun Gamble, der står bag Costa Kalundborg Kaffe og den nye café i havneparken.

Fredag eftermiddag var det Radikale Venstre i Kalundborg samlet for at overrække Shaun Gamble prisen, ’Liv I Kalundborg’. Prisen gives hvert år til en person eller forening, der på en særlig måde har foretaget en handling eller skabt et nyt koncept, og det må man sige, at Shaun Gamble har formået med sin helt nye café i havneparken, som åbnede for bare en uge siden.

”Liv i Kalundborg prisen går i år til dig Shaun, for den nyskabelse det var, da du for nogle år siden introducerede Costa Kalundborg Kaffe. De første år skete salget ved at vi kunne bestille kaffen hos dig, og de senere år har du haft din kaffevogn, som har været til stede ved forskellige arrangementer, hvor du ’hældte kaffe i vores kop’. Nu ’hælder du kaffe i koppen’ her i din nye Café Costa Kalundborg. På den måde formår du at være nyskabende og tilføre vores kommune noget ganske særligt,” sagde Hans Munk, formand for Radikale Venstre i Kalundborg, i sin tale til Shaun Gamble.

Prisen er egentligt for 2019, men på grund af at den nye café først er belvet færdig nu, blev prisuddelingen forsinket.

Prisen bestod igen i år af et meget smukt maleri, malet af Kalundborgs lokale kunstner, Britt Zenth.

Shaun Gamble blev meget glad for maleriet, som nu skal hænge i den nye café.

Tidligere har bl.a. Asger Øgelund-Asgers Fisk, Femtårns Løbeklubben, Symb, Multihuset, Røsnæs Beboerforening og Amfi Vestsjælland modtaget den fine pris.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0