AnnonceLuk annonce
Modstand virker.

26-04-2018

Læserbrev:

Modstand virker !

Kommunalbestyrelsen, og herunder det borgerlige flertal der fostrede ideen, valgte onsdag aften at trække stikket på forslaget om at sammenlægge Ungdomsskolen og Musisk skole. Dermed er der sat punktum for en årelang politisk parodi hvor Venstre, Dansk folkeparti og Radikale til fulde har udstillet deres foragt for demokratiet og borgerne i Kalundborg.

Det borgerlige flertal har undervejs ignoreret samtlige advarsler og alle samstemmende anbefalinger mod en sammenlægning. Man har igennem to år gjort alt hvad man kunne, både politisk og via forvaltningen, for at gennemtvinge den sammenlægning som man nu har opgivet. Derfor er det en stor sejr at forslaget er opgivet og historien viser at modstand virker. 

Desværre har forslaget haft store konsekvenser for særligt Ungdomsskolen. Skolen blev undervejs tvunget ind under Kultur & fritidsudvalget, trods indsigelser og en Ungdomsskolelovgivning der knytter den tæt til Folkeskolelovgivningen. Samtidigt har skolen igennem de seneste to år været forhindret i at ansætte en ny leder, netop pga forslaget. Blandt skolens medarbejdere og elever har forslaget også skabt stor usikkerhed om fremtiden og skolens aktiviteter. I dag kan skolen endeligt få tiltrængt ro på igen og se fremad.

Jesper hjelm Kristensen

Tidligere formand for ungdomsskolens bestyrelseFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0