AnnonceLuk annonce
Modebutik med vokseværk

13-06-2019

Anne Schwaner, der nu er en fast del af teamet i Butik Trine. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Butik Trine har ligget i Høng Centret i mange år, men er med tiden blevet meget større, og udvalget ligeså.

Det begyndte på 100 m2, men i dag er butikken på 600 m2, og der er modetøj til både yngre og ældre. Birgit Petersen, der er butikschef, har da også lige ansat en mere, og den 1. april sagde de således velkommen til Anne Schwaner, der nu er en fast del af teamet i Butik Trine.

”Vi er glade for at kunne byde Anne velkommen i forretningen, og vi er nu seks hernede plus, at vi har en på tilkald også. Der er nok at lave,” fortæller Birgit Petersen.

Opkaldt efter Mogens Gyldenvangs datter 

Butik Trine hedder ikke således ved et tilfælde. Den er nemlig opkaldt efter  Mogens Gyldenvangs dater, Trine, og forretningen har været en fast del af Høng centret, siden åbningen for snart 31 år siden. Inden da lå den i hovedgaden og en kort periode på en anden placering i Høng Centret, men der blev hurtig for lidt plads, og den flyttede til den nuværende butik i centret.

”Jeg synes, at der manglede en pendant, på det tidspunkt, til det, der var her i forvejen, og da jeg altid har været sådan lidt en iværksætter, satte jeg det i gang,” fortæller Mogens Gyldenvang, der ejer forretningen.

Butik Trine har modetøj til en bred målgruppe, lige fra pigen på 12-13 år og til den både yngre og ældre voksne kvinde. Butikken får i øvrigt også et nyt mærke til efteråret, der hedder ’Denim Hunter’

”Jeg har været her i 19 år, faktisk er vi to, der har været her i 19 år, og meget er sket gennem tiden. Vi har udvidet butikkens størrelse og sortiment flere gange. Det var faktisk en ganske lille forretning, da Mogens åbnede,” fortæller Birgit Petersen, og slutter: ”Denim Hunter dækker en ret bred målgruppe, og er lidt mere råt i det, hvis man kan sige det sådan.”Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0