AnnonceLuk annonce
Mobiltelefon afslørede tasketyv

06-11-2019

En 70-årig kvindelig tasketyv blev afsløret, da en telefon som lå i tasken, blev sporet.

Tirsdag eftermiddag fik politiet anmeldelse fra en 67-årig kvinde fra Svinninge om, at hun i forbindelse med indkøb i et supermarked i byen havde mistet sin taske. Hun havde stillet tasken fra sig, og i tasken befandt sig bl.a. en mobiltelefon, da tasken blev stjålet af en ukendt person.

Da tyveriet blev opdaget i supermarkedet, iværksatte den 67-årige en sporing af sin mobiltelefon, hvilket førte hende til en privat adresse i Havnsø. En kvinde på adressen blev konfronteret med sporingsoplysningerne fra telefonen, men hun nægtede at kende noget til sagen.

Politiet blev tilkaldt og efterforskede sagen straks bl.a. ved gennemsyn af videoovervågningen i supermarkedet. Ved politiets henvendelse på adressen i Havnsø kunne politiet konstatere, at der var sammenfald mellem kvinden på butikkens videoovervågning og den 70-årige kvinde, som politiet og offeret nu havde kontakt til.

Med baggrund i efterforskningen sigtede politiet den 70-årige kvinde for tyveri af tasken, som politiet senere fandt i den sigtedes have. Den 70-årige kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen mod hende skal afgøres.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0