AnnonceLuk annonce
Mobilt COVID-19 testcenter i Kalundborg

06-07-2020

Det mobile COVID-19 testcenter er klar på parkeringspladsen ved Kalundborg Gymnasium. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det er nu muligt at blive testet for COVID-19 i Kalundborg. To dage om ugen vil det mobile testcenter være i Kalundborg.

Nu behøver borgerne som gerne vil testes for COVID-19 ikke at skulle ud på en længere køretur for at komme til et af de faste testcentre.

Hver mandag og torsdag, mellem kl. 10 og 14, første gang i dag, vil et mobilt testcenter fra Region Sjælland være i Kalundborg, hvor alle der gerne vil testes blot møder op, det er ikke nødvendigt at bestille tid på forhånd.

Det mobile testcenter blev mandag formiddag opstillet på parkeringspladsen ved siden af Kalundborg Gymnasium, hvor tre medarbejdere stod klar til at tage imod borgerne, men det var på ingen måde den optimale løsning.

”Det er ikke optimalt at stå på en parkeringsplads og tage prøverne, det blæser meget og hver gang der kommer en regnbyge, må vi pakke det hele sammen,” fortæller Andreas Lyman, der er centerleder fra Testcenter Roskilde.

Over middag fik de tre medarbejdere dog bedre arbejdsforhold, idet de fik lov at stå i forhallen hos Kalundborg Gymnasium.

SYMB, der har til huse på Kalundborg Station, har mandag meldt sig på banen og tilbudt, at det mobile testcenter kan være hos dem. Det vil samtidig være mere centralt i Kalundborg.

De borgere som har fået taget en COVID-19 test, vil i løbet af få dage kunne se resultatet på Borger.dk


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0