AnnonceLuk annonce
Mobil politistation en positiv oplevelse

24-11-2020

Lokalbetjentene Peter Holm (inde i bilen) og Jesper Engel stod ved den mobile politistation. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I dagene lige efter skudepisoden på parkeringspladsen ved Meny i Kalundborg, havde politiet opsat en mobil politistation tæt ved supermarkedet, og det har siden vist sig at være en positiv oplevelse.

Onsdag til fredag, i dagene, lige efter skudepisoden ved Meny Kalundborg, hvor to mænd blev dræbt og en såret, havde politiet opsat en mobil politistation ved supermarkedet, hvor alle borgere kunne henvende sig, og det viste sig at være en positiv oplevelse. 

”Det har helt klart været en positiv oplevelse med den mobile politistation ved Meny i Kalundborg. Mange er i tvivl om, hvorvidt de skal belemre politiet med at ringe ind med en evt. information, de har. Men med den mobile station er der mange flere, der henvender sig med information, og så kan politiet selv sortere i, hvad de kan bruge. Det er altid bedre at fortælle, hvad man ved eller har set, og så kan vi vurdere, om det er noget, vi skal gå videre med,” siger Martin Bjerregaard, der er kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi, og fortsætter: ”Vi har fået en hel del henvendelser, da det altid er anderledes, når man står ansigt til ansigt og kan snakke med en betjent. Så det har klart været en positiv oplevelse.”

Martin Bjerregaard fortæller, at politiet ikke har yderligere spor i sagen, siden de sidst meldte ud, men at de er i gang med efterforskningen. De har ligeledes afhørt manden, der overlevede skudepisoden, men kan ikke sige mere på nuværende tidspunkt. Han er kronvidne i sagen, og politiet kan derfor heller ikke sige noget om, hvor han opholder sig.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0